търсене в материали:
 
подреди по:
Списък материали
публикувани: 3489
пишат се: 152 нови
Всички категории
Типове материали
ТОП броячи
име:

парола:забравена парола >>

регистрирайте се >>

наши приятели:

туристическо дружество "Ореляк"

Планинарски форум

ЕЛЕНА ВАТАШКА ПРЕДЛАГА
анализ от WWW
публикувано от: estir, velichka atanasova

дата: 2013-11-08 16:22:26
показвания: 75

Elena Vatashka :

Всички средства за нелегални имигранти трябва да отидат по най-бърз начин за тяхното транспортиране със самолет до родните им места! Никаква интеграция, никаква социализация, никакво заселване - обратно у дома! Европейската комисия да има много здраве от България!Elena Vatashka :

България не можела да затвори границата си? А защо Турция затвори своята граница и спря да приема изселници от България през 1989г.? Защо същата тази Турция, която си прави каквото си иска и не е член на ЕС, и не е ратифицирала много международни договори и конвенции за човешки права, бежанци, малцинства и прочие, точи милиарди от еврофондовете? Защо от българска територия не може да се стреля по закононарушители на българската държавна граница, а Турция може да употребява каквато иска военна сила за защита на своя суверенитет? И изобщо чий го дирим в тази про-турска и про-ислямистка огранизация НАТО?


МОЯТ КОМЕНТАР:

Нали евреинът Соломон Паси ронеше сълзи и претреперваше брадичка от вълнение, че ни приемат в НАТО и са се изпълнили неговите въжделения. Не каза ли този враг на Христос "Майната му на Православието!" ?! Е, и на къде отиват българите, следвайки почитателите на сатаната?! Този път води към бездната на гибелта !!!!!!!!!
Безродниците, които искат пълно кръвосмешение, са отврат пред Бога ! Какво направи Бог, когато човеците искаха вавилонска кула и да говорят всички на един език ?! Разпръсна ги ! Той е сътворил разнообразие и иска да го има като цветна градина ! Но сатана иска да смачка всяка идентичност, всяко отличие и да командва от едно място! Всяко такова щение побеждава до едно място и после бива смазано! Който върви против творението на Бога, получава своята страшна награда, рано или късно, според човешкото измерване на време и винаги на точния час, според Божието време!!!!
Спомням си един постинг в Блог.бг, в който колегата пишеше с мъка, че те, в Англия, дори когато се събирали само българи в уикендите, говорели само на английски. Ежедневно чуваме тези, които се хранят от ЕС, как с всички сили се трудят да смачкат българите и да смажат българското !!! Това са войниците на сатаната, които ни отварят кошарата, за да вкарат повече и повече зверове, подчинени на Големия Звяр с число 666, за да ни изтреби ! ДА НЕ БЪДЕ !!!
НЕКА ПРИЗОВЕМ БОГА С "ОТЧЕ НАШ" КОЛЕНОПРЕКЛОННО, ПОД ЗНАМЕТО НА БОЖИЕТО ЦАРСТВО, РАМО ДО РАМО, ПРЕД ХРАМ "АЛЕКСАНДЪР НЕВСКИ", ЗАЩОТО СМЕ НЕГОВИ ЧЕДА И БЪЛГАРСИЯТ ЦАР БОРИС ПЪРВИ ВКУПОМ, КАТО НАРОД, НИ ВЪРНА ПРИ НЕГО, ЗА ДА НИ НАПРАВИ УЧИТЕЛИ НА НАРОДИТЕ ! ТОЧНО В ТОЗИ МИГ ЩЕ СЕ ОТВОРЯТ НЕБЕСАТА И БОГ ЩЕ НИ ВЪЗКРЕСИ ЗА ВЕЧНОСТТА !!! АМИН !!!

публикувано от: velichka atanasova
дата: 2013-11-08 16:22:26

hosted by E-PSYLON