Флавон Грийн + / Flavon Green +

Флавон Грийн +

Green+ е няколко пъти по-силен от базовия Green.

В състава му са добавени зелен чай, моринга и бета глюкани. Има силно детоксикиращо действие, антибактериално, противогъбично и противовъзпалително при черен дроб и черва.

В комбинация с Joy и  Peak Fruit от супер премиум гамата, дава високи резултати при възстановителните процеси след химио и лъчетерапии. Препоръчва се при ракови заболявания, намаляват вредните влияния на медикаментите и подпомагат за по-лесното преминаване през възстановителния период.
Подобрява значително състоянието на кожата, при акне, възпаления, дерматити, алергии и обриви.

Зеленчуците са източник на фитохимични вещества, които не се срещат в плодовете, а са незаминими за оптималната функция на нашите клетки и органи, и за поддържането на здравословен и качествен начин на живот. Flavon Green + е създаден главно за тези, които консумират недостатъчни количества или ограничени видове зеленчуци - запазвайки уникалната гелообразна консистенция, която осигурява висока бионаличност.

Връзка с мен

flavon.shop не е официалният сайт на FLAVON. Сайта на производителя на продуктите FLAVON е healthwithflavon.com

Аз съм част от мултилевъл маркетинг дистрибуторската мрежа на FLAVON и ако желаете да разберете повече за това, както и как бихте могли да поръчвате продуктите на минималната дистрибуторска цена на FLAVON или дори само да поръчате и купите нещо, можете да се свържете с мен бързо и лесно чрез формата по-горе или да ми пишете на мейл: magazin@flavon.shop

Ако желаете направо директно да поръчате, можете да го направите оттук.

https://webshop.flavonmax.com/

Ако нямате регистрация, в полето Идентификационен номер на спонсор * записвате този номер: M-449171