Флавон Джой / Flavon Joy

Флавон Джой

Премиум продуктът Flavon Joy съдържа едно от древните натурални съкровища, плод от какаово дърво. Този продукт може да се консумира от деца до хора в напреднала възраст, от всеки, който жадува за вкусна и сладка здравословна добавка, която същевременно предлага уникален физиологичен и здравословен ефект. Flavon Joy не просто защитава здравето на нашия организъм, но и подсилва нашите ментални/интелектуални характеристики, умения да учим и усточивостта ни на стрес.

Joy е продукт със силен какаов вкус и ще е фаворит на любителите на шоколада. Само че тук, се наблюдават само позитиви, за разлика при консумацията на шоколад. Препоръчва се при хора подложени на стрес и при нужда от повишаване на енергията. Играе ролята на мощен антиоксидант, повлиява силно възпалителни процеси, понижава нивата на стрес. Отлични резултати се наблюдават и при депресивни състояния, паник атаки. Регулира апетита към вредна храна и сладкиши. Също така подобрява качеството на семенната течност при мъжете и функциите на женската полова система. Силен афродизиак при двата пола.

Защо да хапваме редовно Джой?

 • Можете да го приемате независимо от възрастта, дори по време на пренаталната фаза. Подходящ е за жени, които искат да забременеят, вече са бременни и кърмещи.

 • Здравословен деликатес за децата - ще заспиват по-лесно, ще имат по-добра памет, концентрация и внимание.

 • Активните съединения действат превантивно и ограничават развитието на рак.

 • Препоръчва се за спортисти. Той допринася за укрепване на мускулната система и оксигенира кръвта. Спортистите могат да постигнат по-добри резултати без използването на химикали или допинг.

 • Благодарение на антиоксидантните си свойства, той потиска окисляването на LDL и окислително-ензимната активност на клетките, забавя образуването на кръвни съсиреци, разширява вените, подобрява кръвообращението, намалява кръвното налягане, подобрява сърдечната дейност и укрепва сърдечния мускул. Предотвратява образуването на тромбоза и кръвоизливи.

 • Стимулира производството на стомашни сокове и има антиалергични, релаксиращи и газоносни свойства.

 • Играе важна роля в превенцията и лечението на невродегенеративни промени (болест на Паркинсон, болест на Алцхаймер, множествена склероза и аутизъм).

 • Той е от полза за пациенти с диабет тип II, тъй като забавя абсорбцията на глюкоза.

 • Предотвратява инсулт и деменция и спомага за подобряване на краткосрочната памет. Подобрява мозъчните функции.

 • Съдържа съединения, които предпазват черния дроб, намаляват вредното въздействие на алкохола и риска от цироза на черния дроб.

 • Предотвратява еректилната дисфункция и заболяванията на простатата.

 • Очиства тялото от токсини.

Достатъчен е за 40 дни. Дневната доза излиза с цена 2,75лв.

Връзка с мен

flavon.shop не е официалният сайт на FLAVON. Сайта на производителя на продуктите FLAVON е healthwithflavon.com

Аз съм част от мултилевъл маркетинг дистрибуторската мрежа на FLAVON и ако желаете да разберете повече за това, както и как бихте могли да поръчвате продуктите на минималната дистрибуторска цена на FLAVON или дори само да поръчате и купите нещо, можете да се свържете с мен бързо и лесно чрез формата по-горе или да ми пишете на мейл: magazin@flavon.shop

Ако желаете направо директно да поръчате, можете да го направите оттук.

https://webshop.flavonmax.com/

Ако нямате регистрация, в полето Идентификационен номер на спонсор * записвате този номер: M-449171