Какво е FLAVON

Какво е FLAVON

Флавон е храна в концентриран вид със запазени в нея всички витамини, масла, микроелементи, ензими, пребиотици, хлорофил, каротин и др.. Храна от плодове и зеленчуци, които са набрани в пълна здрялост и са транспортирани до фабриката за максимум 24 часа, а са обработени до 48 часа. Това гарантира запазването на активни биофлавоноиди вътре, тъй като те след този период започват да се деактивират и уви плодовете и зеленчуците в магазина нямат никакви запазени в себе си. Често хората казват ‘Аз ям много плодове и зеленчуци.’, но повечето не се замислят за това, че тя реално не е жива храна. Освен това, за да се набави дневната нужда, тъй като почвите са изключително бедни са нужни към 3-5кг на ден, което е доста трудно постижимо. Другото което е важно, че с това количестео плодове се вкарват и доста големи количества пестициди и други отрови. Във фирма Флавон всяко нещо минава под строг контрол и се изследва на входа на фабриката.

>> Всяка лъжичка съдържа 1,5-2кг плодове или зеленчуци.

>> Постигнати са 95% усвоимост чрез гелообразната форма, която са избрали и се случва още в устата чрез слюнката като минава директно в кръвния поток.

>> Продуктите на FLAVON са подходящи за всякакви групи хора. Те не съдържат никакви консерванти, животински продукти, добавена захар, овкусители, стабилизатори и оцветители. Продуктите са 100% натурални.

>> За антиоксидантните стойности - в сайта има дадени стойностите на всеки продукт за една дневна доза. Тези стойности са космически, няма друг продукт, който изобщо да се доближава до тях. Именно антиоксидантите са тези, които деактивират свободните радикали, причиняващи куп неприятни състояния, болести и остаряване на клетките.

>> FLAVON предлага 11 продукта на пазара. Пет, от които имат Европейски награди - Златен Медал – за най-качествен продукт. Имат и безброй други награди и сертификати. Моля, погледнете https://www.flavonmax.com/rolunk

>> Продукти са разработени с помощта на Проф. Д-р Золтан Динья, научен съветник, който е член на Унгарската и Руската академия на науките, и е посветил живота си на проучването на флавоноидите за повече от 40 години.Той е ученик на Алберт Сент-Дьорди, който през 1937 г. получава самостоятелно Нобелова награда за откриването на аскорбиновата киселина. Той продължава научната си работа с цитрусовите плодове и идентифицира флавоноидите, които влияят на укрепването на кръвоносните съдове.

Флавон използва 40 различни плодове и зеленчуци за продуктите.

>> Резултати от изпитванията на Brunswick Laboratories, световен лидер в независима лаборатория, доказват изключителната стойност T-ORAC (антиоксидантен капацитет) на продуктите, което е на висота в световен мащаб.

Продуктът Джой (един от най-силните антиоксиданти в света) съдържа 60, 000 Орак единици от 12 супер плода в една 6 грамова лъжичка. За сравнение една зряла, червена ябълка съдържа 3903 Орак единици. И това е само един от продуктите на FLAVON!

>> Антиоксидантните стойности в храната се изразяват чрез ORAC. Висок ORAC притежават пресните зеленчуци, бобовите растения и плодовете, а билките и някои масла са начело в списъка. Колкото по-малко е обработката на храната, толкова по-висока е нейната ORAC стойност. По принцип се приема, че имаме нужда да поемаме от 3000 до 5000 единици на ден за защита от свободните радикали. ORAC стойностите на всяко от бурканчетата на Флавон (числата съответстват на една лъжичка от съответния продукт) можете да видите на снимките.

Връзка с мен

flavon.shop не е официалният сайт на FLAVON. Сайта на производителя на продуктите FLAVON е healthwithflavon.com

Аз съм част от мултилевъл маркетинг дистрибуторската мрежа на FLAVON и ако желаете да разберете повече за това, както и как бихте могли да поръчвате продуктите на минималната дистрибуторска цена на FLAVON или дори само да поръчате и купите нещо, можете да се свържете с мен бързо и лесно чрез формата по-горе или да ми пишете на мейл: magazin@flavon.shop

Ако желаете направо директно да поръчате, можете да го направите оттук.

https://webshop.flavonmax.com/

Ако нямате регистрация, в полето Идентификационен номер на спонсор * записвате този номер: M-449171